Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Dag van de Mentor 2015: leerzaam en inspirerend

IMG_2580Zaterdag 10 oktober kwamen 250 mentoren van de regionale stichtingen mentorschap bijeen tijdens de jaarlijkse Dag van de Mentor in Cultuur- en Congrescentrum Antropia te Driebergen.

Het thema van de dag was ‘zien en gezien worden’. Marian Geeling, zelfstandig ondernemer in het Netwerkhuis, was de dagvoorzitter. De bijeenkomst begon met een videoboodschap van Staatsecretaris Martin van Rijn waarin hij zijn waardering voor de mentoren uitsprak. U kunt de gehele videoboodschap van Van Rijn hier bekijken.

IMG_2598Na het welkomstwoord en de videoboodschap van Van Rijn was het tijd voor de presentatie “Samen beslissen – een dans voor drie?” door Inge van den Broek, bestuurslid Platform Gedeelde Besluitvorming. Het ochtendprogramma werd afgesloten door de presentatie “De macht der gewoonte” van Gerke de Boer, verpleegkundige en leraar verpleegkunde.

Het middagprogramma bestond uit acht verschillende workshop waarin de mentoren hun kennis en vaardigheden met betrekking tot het thema van de dag verbeterden.

IMG_2665De dag werd afgesloten met een plenaire terugkoppeling, gevolgd door een borrel. In zijn algemeenheid waren de reacties van de deelnemers zeer positief en was het een inspirerende dag waar iedereen met veel plezier op terugkijkt.

Alle foto’s van de Dag van de Mentor 2015 kunt u op onze Facebookpagina vinden.

Een aantal presentaties die deze dag zijn vertoond, zullen de komende tijd geplaatst worden op mentorschap.net. Bent u mentor maar heeft u nog geen toegang tot dit netwerk, dan kunt u via uw coördinator inlogcodes aanvragen.

"Ernest kan meer dan je zou denken!"

Mentor Gerard van den Berg

Lees meer