Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Samen Verder: betere samenwerking gemeenten en bewindvoerders

Het project Samen Verder heeft als doel de samenwerking tussen gemeenten en beschermingsbewindvoerders te verbeteren en daarmee cliënten beter te helpen. Het project is met steun van het ministerie van SZW, VNG en Divosa medio 2015 van start gegaan. De afgelopen twee jaar is met dit project hard gewerkt aan het bevorderen van de samenwerking tussen gemeenten en bewindvoerders. Het project bereikt binnenkort een mijlpaal. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de samenstelling van een convenant dat op 8 juni a.s. tijdens een feestelijke bijeenkomst in Hilversum wordt gelanceerd. De staatssecretaris van SZW is uitgenodigd om dit convenant in ontvangst te nemen.

Met de bijeenkomst op 8 juni wordt de projectperiode van 2 jaar afgesloten. Dit betekent echter niet dat het project Samen Verder na 8 juni stopt. Gemeenten en bewindvoerders kunnen het convenant na ontvangst inzetten om lokaal afspraken met elkaar te maken. Partijen die de afgelopen 2 jaar niet actief hebben deelgenomen, kunnen dus nog aanhaken en zijn welkom op 8 juni.

Kijk op deze website voor meer informatie over het project, de eindbijeenkomst en het convenant. U kunt zich via die website ook aanmelden voor de bijeenkomst op 8 juni.

"Ernest kan meer dan je zou denken!"

Mentor Gerard van den Berg

Lees meer