Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Vacature Beleidsadviseur

VACATURE

 

Mentorschap Nederland is de landelijke vereniging van elf regionale stichtingen mentorschap. De stichtingen zetten vrijwilligers in die door hen worden geselecteerd, getraind en begeleid voor mensen die wilsonbekwaam zijn en geen familie hebben om hen te vertegenwoordigen. Mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel. De aangesloten regionale stichtingen mentorschap bundelen hun krachten in lobby en belangenbehartiging en werken samen aan de doorontwikkeling van de kwaliteit van mentorschap.

De elf stichtingen vormen een landelijk netwerk waarin door ruim 2.500 deskundige vrijwillige mentoren mentorschap wordt uitgevoerd voor circa 3.100 cliënten. De vereniging Mentorschap Nederland werkt als landelijke netwerkorganisatie, met een klein verenigingsbureau.

De landelijke functies van Mentorschap Nederland zijn:

  • landelijke vertegenwoordiging en belangenbehartiging;
  • voorlichting en PR om nieuwe vrijwilligers en cliënten te werven;
  • kennisdeling en bevorderen van doorontwikkeling kwaliteit;
  • ondersteuning besturing en bedrijfsvoering regionale stichtingen mentorschap.

 

Voor de functie kennisdeling en bevorderen doorontwikkeling kwaliteit zijn wij op zoek naar een

 

Beleidsadviseur kwaliteit en professionalisering

18 uur per week

 

Profiel
Als transparante en resultaatgerichte beleidsadviseur heb je ervaring binnen een vereniging en/of het domein van Zorg & Welzijn. Je bent gewend om in samenwerking met professionals van de aangesloten organisaties en professionals van landelijke ketenpartners te zorgen voor kennisuitwisseling en kennisdeling rond het thema kwaliteit en je bent gewend om scholingsactiviteiten te faciliteren. Het gaat om een dienstverband van 18 uur per week.

Ben je geïnteresseerd? Wil je meer weten over de functie? Of wil je solliciteren? Klik hier voor de volledige vacaturetekst.

"Josina's lach is voor mij de slagroom op de taart die vrijwilligerswerk heet"

Mentor Marinka de Haan

Lees meer