Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Vacature coördinator Mentorschappen West-Brabant

Vacature coördinator mentorschappen (24 uur per week)

Mentorschap West-Brabant blijft groeien en daarom hebben wij een vacature voor een coördinator voor de regio West-Brabant (24 uur per week) met leidinggevende kwaliteiten die vrijwilligers selecteert die als mentor willen en kunnen optreden bij ons. Onze ideale coördinator heeft ervaring met het aansturen en begeleiden van mensen en voelt zich comfortabel bij het toespreken van groepen mensen.

Jouw functie is een prachtige, een belangrijke en zeer mooie! Jij bent immers de coördinator van onze vrijwilligers die allen kiezen voor zinvol werk en om écht iets voor een ander te kunnen betekenen. Wil jij hier graag deel van uitmaken? Lees dan snel hieronder meer en reageer vandaag
nog.

Wat we belangrijke aspecten vinden bij onze coördinator:
– Jij hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en bent empathisch;
– Jij kunt grenzen stellen en beschikt over doorzettings- en incasseringsvermogen;
– Je hebt een Mbo4- of Hbo-diploma in de zorg of sociale sector (cliëntgebonden);
– Je bent in het bezit van een rijbewijs;
– Als je bekendheid hebt met de maatregel mentorschap is dat een pré.

Wat wij je bieden:
Als coördinator kun jij al je leidinggevende talenten kwijt en ben je ieder moment bezig met optimalisatie van onze organisatie en werkprocessen. Je werk is betekenisvol en jij kunt iedere dag het verschil maken. Je werkt veelal zelfstandig, maar bent tegelijkertijd ook bezig met andere mensen. Je bent regelmatig op andere locaties, dus je kunt gebruik maken van een leaseauto van Mentorschap West-Brabant. Op meerdere manieren kun je jezelf bij Mentorschap West-Brabant structureel blijven uitdagen en ontwikkelen.
Kortom, een geweldige functie binnen een maatschappelijk betrokken organisatie met veel mooie uitdagingen en leidinggeven aan een team van betrokken en fijne vrijwilligers.

Procedure en informatie
De uitgebreide functieomschrijving inclusief de selectieprocedure vind je op onze website www.mentorschapwestbrabant.nl. Hier vind je ook meer informatie over onze organisatie. Het kantoor staat in Etten-Leur, maar je bent vooral veel onderweg.
Ook kun je voor meer informatie telefonisch contact opnemen met onze coördinator algemene zaken bedrijfsvoering Jacqueline Herrema via telefoonnummer 06-25195075.
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dat zou mooi zijn!
Stuur jouw reactie met cv voor 28 augustus 2018 naar de heer Gradus de Klein. Dit kan via info@mentorschapwestbrabant.nl.

"Ernest kan meer dan je zou denken!"

Mentor Gerard van den Berg

Lees meer