Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Wervingscampagne Mentorschap Nederland

Mentorschap bij Nieuws en Co op Radio 1

Reportage Mentorschap Rotterdam en aankondiging landelijke wervingscampagne

De afgelopen weken heeft het radioprogramma Nieuws en Co van NPO Radio 1 verschillende malen aandacht gegeven aan het mentorschap om meer bekendheid te geven aan deze bijzondere vorm van vrijwilligerswerk. Deze uitzendingen gingen vooraf aan de landelijke wervingscampagne om het mentorschap onder de aandacht te brengen.

In de laatste week van juli maakte het programma een vijfdelige rapportage over mentorschap. Nieuws en Co volgde in de eerste drie afleveringen een aantal cliënten en mentoren. In de vierde aflevering komt onder andere mevrouw Kemp aan bod. Zij is een van de kantonrechters die vaak een mentor aanstelt. In de laatste aflevering komen ook medewerkers van zorgorganisaties aan het woord.

U kunt de afleveringen via deze links terugluisteren:
Aflevering 1, Aflevering 2, Aflevering 3, Aflevering 4 en Aflevering 5

Wervingscampagne van start

Nico Heinsbroek vanuit zijn kantoor rechtstreeks in de uitzending van Nieuws en Co

Vanaf maandag 21 Augustus is Mentorschap Nederland gestart met een wervingscampagne om mentorschap nog meer onder de aandacht te brengen en potentiële mentoren te werven. Het radiospotje is inmiddels dagelijks te horen op Radio 1, 2 en 4.

Naar aanleiding van de wervingscampagne werd Nico Heinsbroek, directeur van Mentorschap Nederland, dinsdag 22 augustus geïnterviewd op Radio 1. U kunt het interview met Nico Heinsbroek hier terugluisteren.

 

Mentor worden? Mentor nodig?

Lijkt het u wat om mentor te worden? Of denkt u dat u of uw naaste een mentor nodig heeft? Neem dan contact met ons op via info@mentorschap.nl. U kunt daar ook terecht voor meer informatie.

"Ernest kan meer dan je zou denken!"

Mentor Gerard van den Berg

Lees meer