Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Slide background

Mentorschap Nederland

Met recht betrokken

"Onze mentoren helpen mensen die moeite hebben de regie over hun leven te houden. De rechtbank benoemt een mentor om voor deze kwetsbare mensen
besluiten te helpen nemen over verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Ze doen dat met persoonlijke aandacht en professionele kwaliteit." Maakt u het verschil?

Vul hier de 4 cijfers van uw postcode in.

Vul hier de 4 cijfers van uw postcode in.

Maakt u het verschil?

Er zijn op dit moment 2600 mensen in Nederland, voor wie wij mentorschap
bieden. Dat gebeurt door bijna 2200 vrijwilligers. We zijn steeds op zoek naar nieuwe mentoren, om in de groeiende vraag te kunnen voorzien.

Het filmpje hiernaast laat u zien wat mentorschap inhoudt. Als u op het kaartje hieronder klikt, ziet u voorbeelden van mensen voor wie een mentor wordt gezocht. Wellicht kunt ú voor één van hen het verschil maken!

Meld je aan

GoedVertegenwoordigd.nl

Deze site geeft informatie over mentorschap en de uitvoering daarvan door de regionale stichtingen mentorschap, aangesloten bij Mentorschap Nederland.

Meer informatie over mentorschap en andere vormen van vertegenwoordiging vindt u op: www.goedvertegenwoordigd.nl

Nieuws

Anton Maas nieuwe voorzitter Mentorschap Nederland

Vandaag, woensdag 17 april 2019, is Anton Maas door de Algemene Ledenvergadering van Mentorschap Nederland unaniem verkozen tot de nieuwe voorzitter. Hij volgt daarmee Henk Brandt op, die zich de afgelopen 12 jaar als bestuurslid en voorzitter heeft ingezet om de beschermingsmaatregel mentorschap en ons organisatienetwerk goed op de kaart te zetten en Mentorschap Nederland op te bouwen tot wat het nu is.

Mentorschap Nederland zoekt nieuwe directeur

Wegens vertrek van de huidige directeur Nico Heinsbroek, heeft Mentorschap Nederland een vacature. De organisatie staat voor een aantal mooie uitdagingen de komende jaren. Bent u degene die daar vorm en inhoud aan gaat geven? Lees hier wie we zoeken.

Mentorschap Zeeland krijgt onverwacht bezoek van Koningin

Koningin Maxima bracht op 21 februari jongstleden een onverwacht bezoek aan Mentorschap Zeeland. Maxima sprak daar met een afvaardiging van het bestuur en medewerkers en enkele mentoren met hun cliënten..

Deelname Nederland aan The 5th World Congress on Adult Guardianship

Van 22 tot 26 oktober 2018 kwamen zo’n 500 deelnemers uit 40 landen samen op ‘The 5th World Congress on Adult Guardianship’ in Korea. Ook Mentorschap leverde haar bijdrage.