Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Noord

Een vrouw geboren in 1945 zelfstandig wonend met ambulante begeleiding in het Noorden van het land is op zoek naar een mentor! Haar man is overleden en zij heeft twee in het buitenland wonende kinderen. Mevrouw heeft niet-aangeboren-hersenletsel en heeft zo nu en dan epileptische aanvallen. Door deze stoornissen is het voor haar niet meer mogelijk om haar werkzaamheden als laborant uit te voeren.
Haar hobby’s zijn bloemen, schilderen, tekenen en zingen. Zij gaat zo nu en dan naar een ontmoetingscentrum waar allerlei activiteiten worden georganiseerd. Haar financiën worden beheerd door een bewindvoerder.
Mentorschap Noord is nu opzoek naar een mentor (m/v). Die kan omgaan met haar moeite om vertrouwen te geven. De mentor moet kunnen incasseren dat hij of zij soms niet welkom is en kunnen omgaan met haar lage frustratiegrens. Dit kan zich soms uiten in verbale boosheid. Maar als de mentor kan aansluiten bij haar cognitief niveau en geen zorginhoudelijke beslissingen vóór haar maar met haar gaat maken dan zal haar vertrouwen in de mentor groeien en kan de mentor het verschil voor haar zijn!

"Ernest kan meer dan je zou denken!"

Mentor Gerard van den Berg

Lees meer