Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Mentorschap West-Brabant

Mentorschap West-Brabant; mentorschap in Bergen op Zoom e.o. en Breda e.o.

Een groeiend aantal mensen heeft behoefte aan mentorschap, maar kan hiervoor niet terugvallen op familie of vrienden. Voor deze groep wil Mentorschap West-Brabant opkomen door het werven van mensen die bereid zijn om op vrijwillige basis op te treden als mentor. Wij gaan zorgvuldig op zoek naar een mentor die bij de cliënt past en ondersteunen hem of haar bij de aanvraag van het mentorschap bij de rechtbank.

Mentorschap West-Brabant zorgt voor kwalitatief goede en betrouwbare mentoren door hen te scholen en te ondersteunen bij de uitvoering van hun verantwoordelijke taak. Ook bieden wij familiementoren en professionele mentoren cursussen en ondersteuning aan.

Wilt u een mentor aanvragen? Wilt u mentor worden? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via info@mentorschapwestbrabant.nl of kijk op onze website: www.mentorschapwestbrabant.nl.

Bent u op zoek naar een mentor in een ander deel van het land? Of wilt u ergens anders mentor worden? Kijk dan hier om te zien waar de andere regionale stichtingen van Mentorschap Nederland gevestigd zijn.

Team

Bestuur

  • Dhr. Eric Reynaers – secretaris
  • Dhr. Bart Herklots – penningmeester
  • Dhr. Gradus de Klein – vice-voorzitter
  • Dhr. Marcel Voeten – bestuurslid

Nieuws en achtergrond

Mentorschap West-Brabant genomineerd voor Chris van Faassen vrijwilligerspenning 2015

De genomineerden voor de Chris van Faassen-penning 2015 zijn bekend. De jury koos hen uit de 56 aanmeldingen die Breda Actief ontving. De genomineerden komen tijdens de feestelijke uitreiking op 11 december in Sibelicious te weten wie de bronzen Chris van Faassen-penning

Mentorschap West-Brabant in het programma Cocktail

Maandag 31 maart was Jacqueline Herrema, coördinator van Mentorschap West-Brabant, te gast in het programma Cocktail op ZuidWest TV. U kunt de aflevering met Jacqueline Herrema hier terug kijken.

Mentorschap West-Brabant in het programma Onder Ons

Dinsdag 10 maart was Jacqueline Herrema coördinator van Mentorschap West-Brabant te gast in het programma Onder Ons op Omroep Brabant. Er werd ook een reportage in het programma uitgezonden over Marinka de Haan, één van de mentoren van Mentorschap West-Brabant, en haar

Radiocampagne (18-29 augustus)

Mentorschap Nederland op de radio Mentorschap Nederland zendt van 18 tot 29 augustus op Radio 2 en Radio 4 een reclamespotje uit. Daarmee willen we meer bekendheid geven aan mentorschap én mensen oproepen zich aan te melden als mentor. In het reclamespotje