Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Feest voor de mentoren van Midden- en Noordoost Brabant

IMG_874624 september werden de mentoren van Mentorschap Midden- en Noordoost Brabant om 17.00 uur verwacht bij de kookstudio van Reinier van Arkel in Vught.

Na het nuttigen van een kopje koffie werden de mentoren welkom geheten door Walter Bakx, de voorzitter. Walter wenste de mentoren een fijne, maar vooral een interactieve avond en gaf het stokje over aan Wil, de kok die de tapasworkshop heeft geregeld en ook zou begeleiden. Wil verdeelde de mentoren in een groepjes van vijf. Ieder groepje was verantwoordelijk voor twee tapas gerechten. Toen de ingrediĆ«nten bij elkaar geraapt waren gingen de mentoren onder het genot van een glaasje prosecco aan de slag. Tussendoor moest er natuurlijk genoeg geproefd worden om te kijken of het eindresultaat wel lekker genoeg zou worden. Zelfs de mentoren die eigenlijk niet graag koken hadden het ontzettend naar hun zin. Na een paar uurtjes ‘zweten’ en gezelligheid waren alle hapjes klaar om genuttigd te worden. Onder het genot van een drankje werd er van alle tapas genoten. Het was een gezellige en interactieve avond. IMG_8796

De mentoren hebben erg genoten en er is vaak gezegd dat de bijeenkomst voor herhaling vatbaar is. Hester van de Berg, coƶrdinator van de regio, kan dat beamen! Mentorschap Midden- en Noordoost Brabant wil iedereen bedanken die aan deze gezellige avond heeft deelgenomen.

"Ernest kan meer dan je zou denken!"

Mentor Gerard van den Berg

Lees meer