Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Haagse Waarderingsprijs 2017 voor Mentorschap Haag en Rijn

Ellen Vos, coördinator voor Den Haag, nam de Haagse Hulde 2017 in ontvangst.

Op woensdag 17 mei reikte de gemeente Den Haag voor de 16e keer de Haagse Hulde uit. Dé jaarlijkse prijs voor vernieuwend vrijwilligersbeleid. Het thema dit jaar was: Zorg voor elkaar. Haagse organisaties die werken met vrijwilligers maakten kans op deze prijs.

Mentorschap Haag en Rijn heeft zich ingeschreven voor de Haagse Waarderingsprijs waarmee zij zelf een activiteit wil organiseren om haar vrijwilligers in het zonnetje zetten. 21 organisaties werden uitverkozen, waaronder Mentorschap Haag en Rijn.

Met het mooie bedrag van 2500 euro kan Mentorschap Haag en Rijn mentoren die dat willen, trakteren op een toegangskaart voor de Parade. Op de Parade spelen van 7 tot en met 16 juli 2017 zestig theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in theatertenten in het mooie Westbroekpark in Den Haag. Een mooie gelegenheid voor mentoren om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer.

Dank aan de gemeente Den Haag en dank aan al onze mentoren die zich belangeloos en langdurig inzetten voor diegenen die niet meer geheel in staat zijn om zelfstandig hun zorgbelangen te behartigen.

"Ernest kan meer dan je zou denken!"

Mentor Gerard van den Berg

Lees meer