Social media
Contact
Addres

Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht

E-mail

info@mentorschap.nl

Telefoon

+030 - 2307190

Let op: verhuisbericht!

Acht landelijke organisaties uit het sociaal domein onder één Utrechts dak

verhuisbericht-mn

Vanaf 1 oktober aanstaande zijn acht grotendeels landelijke organisaties werkzaam in het sociaal domein, onder één Utrechts dak gehuisvest. Coalitie Erbij, FCB, MEE NL, Mentorschap Nederland, Mentorschap Midden-Nederland, Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), Sociaal Werk Nederland en Registerplein gaan samenwonen, en meer samenwerken aan de Koningin Wilhelminalaan 3.

Koningin Wilhelminalaan 3
Vijf organisaties die gehuisvest waren aan de Maliebaan in Utrecht, moesten op zoek naar een nieuw pand. Omdat deze organisaties alle werken binnen het brede sociaal domein werd besloten om te zoeken naar een gezamenlijk locatie, indien mogelijk met meer partijen. Dat is gelukt door te kiezen voor het gebouw aan de Koningin Wilhelminalaan 3 in Utrecht.

Meer samenwerken
‘Door gezamenlijke huisvesting willen we onze samenwerking verder intensiveren en een plek zijn van ontmoeten, inventiviteit en slimme oplossingen’, aldus Lex Staal, directeur van Sociaal Werk Nederland. Ook directeur Mirjam Sterk van MEE NL is positief over dit initiatief: ‘We willen onze krachten bundelen, meer samenwerken op facilitair gebied en beter gebruik maken van elkaars expertise en netwerken’.

FCB en Registerplein zijn al langer gehuisvest op deze locatie en zijn verheugd met de komst van de nieuwe bewoners van het pand. ‘Het Huis zal een ontmoetingsplaats worden voor onszelf, maar ook voor de partners waar we mee samenwerken’, aldus Hermien Wiselius, directeur FCB en Milena Babovic, directeur Registerplein.

 

 

"Ernest kan meer dan je zou denken!"

Mentor Gerard van den Berg

Lees meer